Kolombiya Cartagena Üniversitesi Rektörü Merkezimizde

27 Kasım 2015 Cuma günü, Kolombiya Cartagena Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Edgar Parra Chacón ve Üniversitemiz Rektörü Sn. Prof. Dr. Erkan İbiş tarafından Çift Diploma Programı Anlaşması imzalanmasından sonra misafir Rektör Parra ve beraberindeki Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Miguel Camacho Manjarrez ve Prof. Dr. Diana Lago de Vergara ile İnsani Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Sonia Burgos Cantor’dan oluşan heyet Merkezimizi ziyaret etti.

Heyete Kolombiya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Sn. Alicia Fernanda Quijano Castro ve Konsolos Sn. Santiago Vélez de la Roche de eşlik etti. Merkezimiz Kütüphanesinde Merkez Müdürü Prof. Dr. Mehmet Necati Kutlu ile sohbet eden heyet daha sonra bahçemizde yer alan Kolombiyalı ünlü yazar, dilbilimci ve filolog Rufino José Cuervo’nun büstü önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.