CAPLE SINAVI BAŞVURULARI

Ankara Üniversitesi ve Lizbon Üniversitesi arasında 15 Aralık 2014 tarihinde imzalanan anlaşma ile “Portekizce’nin Yabancı Dil Olarak Değerlendirmesi Merkezi-CAPLE” olarak atanmış olan merkezimizdeki CAPLE sınavı başvuruları başlamıştır. Dört seviye çerçevesinde yapılacak olan sınavların tarihleri ve açıklamaları aşağıda verilmiştir.

Son Başvuru tarihi 30 Nisan’dır. Başvuru yapacak öğrencilerin aşağıdaki linkten girmek istedikleri sınavı ve sonrasında sınav yerini seçmeleri, kayıt olunduktan sonra ise gönderilecek olan mail doğrultusunda sınav ücretini yatırmaları gerekmektedir.

Başvuru adresi : http://caple.letras.ulisboa.pt/inscricao

CAPLE (Centro de Avaliação de Português Língua Estrangeira)

Ciple: Certificado Inicial de Português Língua Estrangeira  (Level A2) 2015-05-26

Deple: Diploma Elementar de Português Língua Estrangeira- versão escolar (Level B1) 2015-05-26